Min storasyster kom idag!

min största storasyster hon är 20 år! :)

godmorgon!!!! :)

Hoppas ni har gaft en bra morgon :) förlåt att jag har glömt bort att uppdaterat så mycket! men det är för att jag har haft  många kompisar hemma hoss mig så.. men iaf bye bye :)

jag tittar på svenska hollywoodfruar

Just nu är det pause...! oj nu börja det!

Filmen var skitbrraaaaaaaaa!

asså alice in wonderland! det tyckte ebba åsså! :)
bye just nu äter jag chips muuums

SOOOORRY!

Just nu så har jag min bästis Ebba här! och idag så ska vi se på alice in wonderland tror jag att det stavas.. På bio!! sen ska vi gå på stan hejdå :) <3

Nu ska jag titta lite på teve så bye!

hörs ikväll!

Jag måste få lite frågor till :D

skriv på! :p

Dagens Kändis!!!!!!!!!!!

Är: POP-KUNGEN MICHAEL JACKSON!iofqewfj

Fredagsmyyyyysssssssss! <3

Just nu sitter jag och mummmmmsar på chips! mums! idag har det varit en ganska rolig dag faktist!:D och just nu sitter jag och kollar på family guy! det är skitroligt! och hmm? vad ska jag skriva nu? jo det är så här att vi har en jätte stor gunga på vår skola,ochidag gungade jag typ i en timme känns det som(!) haha :) så jag blev helt yr! och mådde illa D: HAHA just nu har jag precis kommit hem från coop konsum det var tråkigt att handla idag..Eller det är egenkligen inte så roligt att handla ...Asså mat.. vad ska ni göra idag då?
ska ni se på talang?
ska ni se på film?
ska ni gå på fest?
iaf bye!
♣§♣ iben

Sorry,hade ebba hemma :D ,/ Dagens kändis!!!!!!!!!

... vi gick hem till mig :D det var ganska roligt :) iaf natti natti
och dagens kändis är: meryl streep! det här var när hon var ung,1977 vilken snygging va??
09ufoiuc

Natti natti!

jag ska sova nu! :)

jag har precis gort tråkiga läxan D:

Idag var det jätte tråkigt :) D:

Nu ska jag se på tv3play bye!

bye

Vad ska jag görrrra?

AHHH jag bara sitter och tänker på vad jag ska göra D: nu vet jag ska nog titta lite på svtplay.se eller tv4play eller tv3play eller tv6play? jag vet inte men det ska jag nog göra :)

Dagens Kändis!!!!!!!!!!!

Är:Danny saucedo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <333333333333 :3 älskkkkkkkkkkkkar han <3

Hej! <3

Nu har jag precis kommit från en ridskola..Jo för att min syrra går på ridskola :) och då följde jag med! och just nu sitter jag och käkar cheerios med vanilj yoghurt! mums*! hihi* OBS! nu kom det en sån här dum text! D: iaf idag har det varit en vanlig dag känns det som tycker jag...För att allt var liksom som vanligt idag ..Hehe* men vad har ni gort idag förresten?  jag har iaf haft en vanlig tråkig dag.Fast att jag hade gympa,och  musik,det var ganska tråkigt,om jag måste välja vad som är roligast av: gympa eller musik,så är det  ju musik! <3 för gympa kan vara ganska låååångtråkigt ibland ;p fast ibland kan det vara lite roligt också :) fast det är inte så ofta det är roligt,tycker jag.. Idag blir det köttfarsås med pasta! mmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmms! :D men bye

♣♣♥♣♣ Iben  <3

Kom igen!

jag måste få nån fråga till min frågestund! <3
♣♣♥♣♣ Iben

Snart ska jag göra frågestund!!!!!!!

Här på bloggen! jag behöver minst 5-6 frågor! eller hur många som helst!
ni får skriva vad ni vill!

Min kp tidning har kommit!

Exakt nu kom min kp tidning! okej OCKSÅ onödigt inlägg :p om ni undrar varför jag inte skrev så mycket var för
1. jag och min mamma skulle hämta min syrra,men jag ändra mig och gick tillbaka...
2. jag titta lite på teve..
3.läste min nya kp
det var det jag gorde.. Ja jag åt ju middag också såklart!
och jag har faktist också märkt att jag inte är lika mycket inne på msn längre,liksom förut så var jag inne typ på msn i en halvtimme tror jag HAHA*  men asså jag fattar bara inte vad som har hänt! jag kanske har tröttnat på msn.. Jag tror nog att jag har tröttnat på msn faktist :) men bye skriver snart!
förresten jag ska se på film idag :D
♣♣♥♣♣ Iben jag heter iben..

Jag är skit hungrig!!!!!!!!!!!

ahhh jag måste äta NUUUUUUUUUUUUU aj! det gör ont i magen!:(

Jag lyssnar på blondie..

Som min syster lyssnar på! hon är ganska bra! ♥ lyssnar på the tide is high! ganska bra! bye *hihi*

Jag meddelar att ni ska gå in på..

Benslife.blogg.se det är min systers bandas blogg... HAHA XD
har ni haft en bra dag?


*puss* *hihi* bye..

Dagens Kändis!!!!!!!!!!!

Är: kate Winslet!!!!!!!!!!!!
Hon äger! :D
iodjolsjoichj

HOn blev SKITGLADDDDDDDDD!!!!!!!!!! :) :) :) :))))))))))))))))))))))) :D :D

Asså min bästis,ni vet den där väskan jag  gedde henne :)...Och idag regnade ju här i lund så...Min skinnjacka blev ganska  blöt D: fast den har torkat nu! :) okej kanske lite fööööör många smiiiiiiiiiilisar haha SKOJA XD,okej det var inte så roligt... Men vad ska jag skriva nu?,okej jag vet att jag nästan alltid skriver vad ska jag skriva nu? men det är för att jag inte vet vad jag ska skriva!? okej nu vet jag vad jag ska skriva om,jo,jag kan berätta vad jag har gort idag.Idag har jag egenkligen inte gort nåt särskilt,men jag kan berätta endå! :) idag har jag varit på rast såklart,haft trååååååkiga lektioner,och sen har jag typ bråkat om en grej(med mina kompisar i klassen..) ja,och det var typ allt tror jag.. bye bye! *puss*... guitarqueen..

Är den nån som läser min blogg som gillar kissie?

Undrar bara! <3 för jag gillar inte  kissie OKEJ onödigt inlägg igen D:..

Dagens Kändis!!!!!!!!!!!

Är Beyonce!!!!!!!!!!!!!!
hjhdgiudhy

tycker ni att mina nya grejer var fina?

tycker ni det??? okej onödigt inlägg! jag får väl skriva lite mer saker en bara mina nya saker! iaf idag är det ju som sagt TRÅKIGA måndag! ahhh! varför fick jag en sån har dum text nu dååååååååå! men jag får väl skriva med den iaf! idag har jag iaf ätit skitäcklig mat på skolan! jag fick typ nån mega konstig  kykling tror jag..♥  Och vad ska jag skriva nu då?! i dont know! haha XD men ärligt talat vad ska jag skriva om ??? jo jag tror nog att Ebba kommer bli jättglllllaad för hennes nya väska  tror jag! för hon har typ blevit kär i min väska! fast det fanns bara vita väskor kvar! men det var endå bra för att Ebba passar mer i vit tycker jag! eller jag vet att hon gör det! :D och förresten visste ni att foki photoshoppar sina bilder?! okej det är ganska många som vet det men ändå! ♥ och förresten jag har fått nåra kommentarer på att det är många som vill att jag ska göra en videoblogg vem tycker att jag ska göra det? kommentera om ni tycker att jag ska göra det! ok? bye bye! <3 ^.^! hihi!♥

Har varit och shoppat lite!! :)

Jag shoppade lite idag! och gissa vad jag köpte? EN SKINNJACKA!!!!!!!!!!!!!!! och en handväska till min bästis! för hon skulle operera sig på sin födelsedag :( så då han ju inte jag ge en prisent till henne.. Jag köpte en sån väska jag har,jag har en svart och hn ska få en vit :D
här kommer en bild på mina nya köpta grejer! utan min handväska..(alltså den svarta..)min väska! den svarta här..uwf89iouEbbas väska som jag köpte!
iowfufr8u
OCH MIN SKINNJACKA! I LOVE my skinnjacka <3

Godmorgon!!! :p

Snart ska jag dra till skolan! så jag får skriva ett litet snabbt inlägg :) mina planer för dagen är att jag ska vara i skolan(såklart..) och att jag VILL gå hem tidigt! men iaf jag kan berätta lite om min skola.Min skola är ganska liten.. Det går typ bara  70-74  barn där.Fast det är endå en väldigt mysig skola!  idag är det ju också tråkiga,måndag :( jag hatar måndagar!
bye nu måste jag dra till skolan :)

AHHHH JÄKLA VIRUS! eller vad det nu är.. -.-

JAAAAGGGGGGGGGGG ÄÄR SÅ JÄKLA ARRGGG! för titta här,om jag kanske vill se på en musikvideo då sa bara hackar den upp sig! också måste jag starta om hela datan igen!!!!!!!!!!!!!!!! ibland är min dator TASSKIG!
bye -.-

Gillar ni justin bieber!?

JAG HATTTTTAAR HONOM! -.- han är så  ahh! det är svårt att förklara!!!! NÄSTAN alla hans låtar ska alltid handla om TJEJER!? det är asstörande! om man måste välja en låt som är bäst av hans låtar så är det väl baby då ... -.- JAG HHHAAATTAR HONOM! HAN SUGER!


jeidfj

Vad tycker ni om min nya bloggdesign?

Jag tycker den är jättefin!!!!! jag är jätte nöjd med den! <3 är det nån som håller med mig? jag hitta den på bloggdesign.nu  dem har jätte fina designer!och förresten skicka gärna kommentarer! bye bye hälsningar guitarQuEeN!

´

.

Jag tycker dem är lika!

Jag tycker beyonce och rihanna är lika som bär!
titta själv!
hjdiudhy

Jag har tråkigt D:

Kan nån komma på ett tips till mig som jag kan göra?

Vi var på torget istället!!...

Ni vet att jag sa att jag skulle åka till nova lund,fast jag pallade inte åka så långt(som jag tycker),så jag var i stan istället! jag och min papppa var på torget och gick in på mcdonalds och köpte iskallt vatten också... Juste! jag glömde berätta vad jag åt till lunch idag! jag åt på Mcdonalds faktist det var ganska gott,jag tog 2 naturala cheesburgare och typ nån konstig apelsindricka tror jag.Min dag har varit ganska lyckad faktist! okej utan en sak.. Det är att jag ringde och ringde men min bästis svara aldrig! jag ringde tillochmed på hennes mobbe!(alltså mobil..) vet ni varför jag ringde till henne?jo det var för att jag och hon ville ju träffas idag! fast vi har lekt 2 dagar i rad... men jag ville iaf leka med henne en gång till hahaha! men bye bye! hoppas ni har haft en super-dag!

Jag får ha den här rosa designen...

Tills jag hittar den jag vill ha!

På nova lund ska jag köpa...

tights,kanske skinnjackaaaaa! och nåt annat! min pappa ska kanske köpa en t-shirt typ... TTRRRÅKKIGT! igår iaf så lekte jag med min bästis EEEEbbbAAA alltså Ebba vi lekte i förrigår också! haha, just nu har jag tråkigt,jag vet inte vad jag ska göra mer en att bara vänta på att vi ska åka till nova  lund  och att bara skriva på datan.. Men det är iaf roligt att skriva på bloggen tycker jag! jag ska nog fråga när vi ska åka till nova lund snart.. Vänta lite jag kan fråga nu.Han sa som vanligt det tråkiga^ ordet rätt snart.. man sejer alltid rätt snart,eller hur?
aja här kommer en gullig bild! haha! kramis kramis! <3

HEJ!!!!!!! OCH VÄLKOMMEN till min blogg ...

HEJ! och välkommna till min nya blogg! jag ska inte ha den ha den här tråkiga designen i fortsätningen! (HAHA XD)iaf idag så ska jag åka till NOVA-LUND tror jag.. För jag bor i lund :) aja jag kan berätta lite om mig själv då.
Jag gillar hsm! <3 och jag ääääääääääääääääääälllllllllskar att sjunga! jag gillar att vara med kompisar(eller bästisar) hmm? och ja,jag gillar att bada,spela på min gitarr och massor av olika saker!
MINA FAVORITARTISTER:
det är:
Regina spektor
E.M.D
rihanna
danny saucedo<3 :p
ja ungefär dem! det finns ju andra också..
JAG HATAR:
Idioter
krig
såna människor som klagar på andras utseende
fisk
och vidare..
JAG ÄLSKAR ELLER GILLAR:
HSM
suuuuusshi <3
min bästis <3 <3
mmmmmmmmmmmmmuuuuSSSiiKKK <3 <3 <3 <3
SSSJUUUNNGA! OCH DANSAAAA <3 <3 :P
RETA MIN SYSTER! MOHAHAHAHA! <3
ja och min GITARR! <3
OCH MIN FAMILJ <3
och massor av andra grejer! <3 bye!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0