hej hej ! jag är nio år nu!!!!!!!!!!!

WIIIHOOO! jag fick jätte fina presenter,jag fick nåra  klädplagg(ett har jag på mig) en handväska från london! halsband gitarr födral <33  snygga knall rosa vita hörlurar med döskalllar på ! jag lyssnar i nu! och sen skit mycket presenter mer hejdå!
PS.JAG ÄR NIO!!!!!!!!!!!!!!!!!

JIPPI!

JAG FYLLER ÅR IMORGON!

hej hej!

hej hej! jag hinner bara skriva ett kort inlägg för först spela habbo sen sova för att jag var uppe jätte sent igår så jag är ganska trött! men iaf hoppas ni har en fortsatt bra sommar! nu ska jag spela habbo!
pöss PÖÖSSS haha! hejdå

GLAD MIDSOMMAR! <33

nu så är det ju midsommar! :) jippi nu drar jag! hejdå pöss pöss!

hej hej!

just nu så sitter jag och gör ingenting!(utan att spela på datan..) ikväll så ska vi äta thaiii food! YUUUMI! det ska bli skitgott! och om 5 dagar fyller ju jag år! :p och tänk att imorgon är det midsommar! fast mest längtar jag efter min födelsedag! såååklart! amen vad ska ni göra ikväll då? själv så ska jag kanske se på film eller göra nåt annat! men aaa vad skönt att det är sommarlov också! LOVE IT! den bästa årstiden är ju sommar! <33 jag kan berätta om min dag iaf.Det var så att det börja med att jag vaknade före NORIS för hon sov -.- haha!  och sen gick vi ner och åt frukost, och satte oss på terassen,och sen tog vi på oss kläder :) och sen gick vi upp i ett högt kastanje träd och klättra haha! sen så satte vi oss  i soffan och titta på merry poppins HAHA! haha och sen åkte hon hem ! men iaf nu ska jag spela spel.. på ..... ...... ....DATAN! nej jag skoja bara!

hej hej!

Just nu sitter jag med Nora ! vi gör nästan inget men iaf hejdå! puss puss! pöss

hej ! och glad sommar!

Förlåt att jag inte har skrivit nåt på hela sommarlovet känns det som! :) men vet ni? jag fyller år om 6 dagar! jippi! :p det som var lite dumt är att pappa tog med min data för jätte länge sen fast jag har inte skrivit nåt på min blogg ? för att jag hade så mycket annat och göra! och idag så kommer min kompis nora! jag var hoss henne igår också! vi badade as mycket! vi dykte under vattnet 3 gånger fast det var isssskallt :D tyckte vi fast det var lite varmare än i förrigår (vet ej hur det stavas..) men det var ungefär det jag skulle skriva för snart kommer nora!


PUSSS! pösss..


hejdå!

nu åker jag! jag kommer kanske om en månad eller nåt mindre! <33 bye ha en bra sommar!
pusss! pöss!

hej!

Jga har precis spelat lite gitarr det var jätte roligt! jag spela typ i en timme eller nåt sånt! och idag så ska jag åka ut till mitt sommarställe  jippi! och sola,bada leka och allting man gör på sommaren! nu ska jag iaf titta på rosa vi hörs när jag ska åka bye! ♥

hej hej!

vi var på källby nästan i 4 timmar ochen halv timmar! det var jätte roligt! :) soffan och jag hade skitroligt! men iaf hejdå!
PS.jag hoppade 2 gånger på  trean! <33

vi ska till källby snart!

Idag så ska vi till källby det kommer bli roligt! jag ska åka dit med zelda och min pappa,linnea och zofia kommer okså vara där! men iaf hejdå *puss*

Godmorgon! eller vad man ska säga..

Jag har precis kollat på little miss sunshine! den är jätte bra! idag sovde jag enda till halv tio so igår också! vet ej varför hihi! idag vet jag ej vad jag ska  göra? men det får vi se senare...Efter jag har skrivit mitt inlägg ska jag nog spela sims 3 om nu inte zeeeelda har spelet för hon spelar nästan alltid men iaf bye uppdaterar senare!

hej hej..

jag kan inte skriva så mycket nu för att jag har ganska ont i ögonen D: men iaf idag så började med att jag vakna 10 och  sen åt jag frukost och sen så efter det såg jag på sex  and the city och efter det var det lunch(det blev nudlar<33 YUMMI!) och sen gick zelda och jag ut och tog massa bilder och sånt! sen så gick vi in och efter den halvtimme eller nåt sånt så kom mamma hon hade varit på jobbet sen så gick vi ner till mcdonalds och köpte sunday med kola sås YUUUUUUMI :333 och till nu är jag bara inne på datan hehe! men iaf hejdå!

Okej då..

HÄR ZELDA!!!!!!
liitenprick.blogg.se.
min kompisars bloggar  förresten vissa är zeldas kompisar!
'
rosakosan.blogg.se
greeneyye.blogg.se
majapussgurkan.blogg.se
neasaravictoria.blogg.se
emmabrunetten.blogg.se
bluehorse.blogg.se
japp det var alla tror jag...

hej hej! /gulliga bilder på katter!

jhfjurfJust nu har jag kommit hem från tandläkaren D: asså det var inte jag som a liksom skulle amen ni vet hehe! jag kan berätta om min dag då! det börja med att jag vakna 6 på morgonen så jag somna om och sen så gick jag upp 8 ensam flr att ebba sov D: och sen gick jag in på rummet ungefär  22 minuter över åtta och väckte ebba(jag vet taskigt gort! MOHAHAHHA nej skoja...)och sen så titta vi lite på en serie som heter Dubbelliv och efter det åt vi ju frukost.Sen efter det så spela vi the MAZE game haha! vi spåra ur helt! första gången gubben kommer upp Ebba: AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HJÄLP! TA BORT DEN TA BORT!'
jag: AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GUD TA BORT TA BORT shit vad läskigt....
asså det var skit kul och sen så kom zelda in och börja filma oss och sen titta vi på alla  och skrattade ihjäl oss haha!  men iaf hejdå! :33
okjcewjdn

Hej hej!

just nu sitter jag här och  försöker övertala ebba att spela sims 3 fast det går inte så bra :/ ahhh!

installerar the sims 3

på Min data för igår installerade vi på ZELDAS data men iaf hejdå :33 snart kommer ebba  :)

blev ändrade planer! :p

ebba ska komma hit och sova över! för paula kunde inte :/ gast det är nästan roligare när sin bästis ska sova över :D hihi! vad ska ni göra idag då? den här dan har varit en toppendag! först får jag en god frukost YUMMI sen så har jag fått en skitfin bloggdesign och nu så kommer snart ebba och ska sova över :33 <33 och sen så ska vi äta glass !
hejdå!
söta låtsas glassar va? :33

vad tycker ni?

om min bloggdesign?

är den fin?? :33 nu ska jag spela sims hejdå!

EN NY BLOGGDESIGN!

zofia hade rätt det var en ny bloggdesign! FAST VISST ÄR DEN SJUKT SNYGG? JENNIE gorde den åt mig <33 den är as fin älskar den <33

hihi!

Jag har en liten överraskning som jag snart kommer visa på bloggen! typ imorgon eller om nåra dagar!
idag så ska jag kanske leka hoss paula(en av mina bästa vänner!) och sen kanske sova över där <33 et ska bli roligt!  jag säger bara en bokstav överraskningen börjar på: bl
okej jag sa visst två ord fast så får det vara! hejdå! <33

intallerar sims3

Med Zelda! vi har kommit ganska långt, snart har vi instalerat klart det!
Det kommer nog att bli skitkul :P :D ♥ vad tycker ni om sims 3? själv hoppas jag det är kul! ♥
Iaf - bye bye! ♥♥♥♥

JIPPI!!!!!!!!!!!!!!! NU ÄR DET SOMMARLOV FATTA!!!!!!!!!!!!!

jippi jippi jippi! igår så sjöng ju vi i kyrkan(asså avslutningen! :)) först på dan var det knytis asså när man skulle ta med allt gott och sånt! och sen typ nio så gick vi till domkyrkan och sjöng! fast det var rätt jobbigt för en kille i min klass bara tog sina skor på min vita klänning  så den blev smutsig! fast jag kunde inte resa mig upp och skrika lägg av mitt i låten? fast sen så sa jag lägg av FAST HAN lyssna inte -.- IDIOT! men iaf igår så  gick vi först till ett  cafe och där så åt jag en bulle yummi <33  och sen dela vi upp oss  :/  för att zelda hadde tydligen redan bestämt att hon skulle var med  anna(asså inte min mamma zeldas kompis hehe..) fast då så åkte mamma och jag till malmö och där shoppade vi! jag köpte:
1.ett sött sommarlinne! (ZARA)
2.jeans shorts (ZARA)
3.scarfs (vet ej hur det stavas hihi..( ZARA)
här kommer en bild på kläderna!
vad  tycks?
jdfiurh

Dagens Kändis!!!!!!!!!!!

är:
Äckliga justin BÄVER!
chuochåå vad jag älskar dig! NOT!

HISS ELLER DISS!

jag tänkte köra hiss eller diss!
HISS:
1.HSM
2.SJUNGAAA!
3.MUSIK!
4.va med kompisar
5.karbonära med ketchup! mumms! (okej ni kanske tycker det låter äckligt fast jag tycker det är gott! :p)
6.Dansa och M.M och förresten susHIII
DISS:
1. MOBBARE!
2.skinka :c
3.stinkande ostar!
4.KRIG
5.spindlar
6.trampa i hundbajs :c

Hej hej! <333

Snart eller inte så snart så ska vi gå på studentfest! hos min kompis storebror! det kommer bli roligt! idag på skolan hände det en skit läskig grej faktist,det var så här att jag var med EBBAAA och Tiffe och helt plötsligt så var det nån som kastade en plastpåse utanför skolan med vatten i! vi sa till en fröken så hon gick dit och kolla och precis då när hon kom så såg vi skor som sprang iväg exakt den sekunden! det var killskor det var helt svarta med lite klack! sen efter det så kastade nån en till plastpåse! det var skit läskigt! :33 men iaf vi behöver inte prata om det nu hehe :p förresten tycker ni att jag ska skaffa mig en ny blogg design? förresten man behöver faktist inte få en design av nån man kan ladda ner också! men iaf hejdå! :33
PS. nu ska jag titta på blogg design!

hej!

Just nu sitter jag och har ont i ögonen -.- för jag kunde inte SOVA igår -.- jag gick och la mig den vanliga tiden..Men sen så kunde jag inte somna jag låg vaken till 1 på NATTEN? ja nu undrar ju ni hur jag kan blogga ? för det är ju skoldag? det är för att jag hade så ont i ögonen i morse så jag fick följa med mamma till jobbet! idag har jag sett en film och bara slappat och liggit i mammas soffa på kontoret...Jag har haft det ganska tråkigt om man säger så! men jaja ville bara höra av mig :33 puss pusssssss!



PS. förresten på fredag är ju sommar avslutning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIPPPI! fast det kommer kanske regna som det gorde förra året också :( bye!




RSS 2.0