Snart ska jag ut och...

Cykla! just nu  så  ringer hela tiden zofia till mig på msn fast jag har tackat nej till alla ringnigar! haha!
u ska jag iaf ut och cykla hejdå!

Hej hej..

Idag är det ju lörrrrrrrrrrrdag <33jippi! men iaf hejdå!
PS. ska ni se på festival ikväll det ska jag 33 bye

HEJ HEJ!

nu har jag clara här!
haha! det var bara det jag ville säga! :33

Jag har träffat två jätte..

snälla japanska tjejer på internetet dem pratar japanska! fast dem kan svenska! :) det var bara det jag skulle säga! hihi!

jag snackar om..


justin bäver haha!

HAHAHA XD

gillade ni videon? HAHAHA hatar justin BÄÄÄÄÄVER hAHAH ja,och så ser jag ut alltså ^^ första gången jag visar mig själv <3 :33 idag har jag varit på skolan såklart som vanligt hehe...Och juste jag har lite känslor för en person(kär! jag är alltså kär!?) men nu pratar vi inte mer om det hehe.. bye!

PS. gillar ni justin BÄÄÄÄVER? inte jag ....


men aja nu ska jag baka så bye här kommer en bild på mig iaf...

hehe jag...




HAHAAHAHAH

Ja, jag sjunger Justin Biebers låt baby.. hoppas ni gillar den...
KOLLA PÅ VIDEON! HAHAH XD




Dagens Kändis!!!!!!!!!!!

är:avril lavingne
här kommer en bild! :)
djeifj

jag har ritat en hjärt teckning på paiint precis!

den är faktist jättttte fin! här kommer den :333 fin va? blev jätte nöjd!
wnfhjufh

Gillar ni min nya snyggga bloggdesign????? ^^ :D

Jag ladda ner den precis! <333 jag tyckte den var jätte snygg! :pp  och sött! <3333 :33 eller tyckte ni att den förra var finare? jag tycker iaf att dem var lika fina :3  just nu så sitter jag framför teven och har datan i knät hihi ^-^
vad har ni gort idag då?? jag kan berätta om min dag.Det börja ju med att jag kom till skolan sen så skulle vi gå med mitt stackars fot till det där nedrans idrottsgrejen..Sen så satt jag bara där på bänken och läste boken: mitt hopplösa normala liv^^) okej nu fick jag den här texten men jaja jag får ha den då.Men iaf efter jag hade läst den där boken en liten stund så drack jag min mer skitgott yuumi <3 det var passion frukt med grape1 :33 det var faktist sött och gott! och efter det så kom EBBbbba upp till mig love you ebbba! och undra hur det var? gulllllllllllllllllllliga ebba :33 sen så TVNGADES jag att vara med på att kasta kula det gorde ontn i min fot D: men aja sen så gick vi tillbaka(och jag haltade skitmycket!) och så gick ebba och jag in och spela vem där? (asså det där spelet ni vet^^) ja och sen så gick ja ju hem :)) tur att gick hem tidigt för vi hade arbetsdag på skolan idag(asså att man skulle hjälpa till typ med att städa asfallten?) TRÅÅKKKIGT! men bye bye :33

hej hej!

nu är jag hemma från skolan! idag var det idrottsdag fast jag skadade foten D: så jag fick sitta och titta på.. Men iaf bye :33 aj nu gorde det ont! *-*

Målade än bild nyss på paint! :3

den blev ganska lyckad här kommer en bild på den :33

fin va? :33

vill bli sams..

Det är en person som jag inte vill bråka med.
Jag vill inte att det ska var så här.
vill du bli sams nån gång eller?
ska vi ha det så här hela dagarna?
jag vill iaf bli sams med dig jag hoppas du vill det.
Jag tänker inte känna mig taskig och otrevlig.
Om vi inte bli sams nån gång tänker jag säga att allt  jag har sakt till dig menade jag inte.
Hoppas du förstår mig.
Kan vi inte sluta med det här?
eller vill du att det ska vara så här?
förlåt för allting hoppas du förlåter mig.
snälla  vill inte bråka med dig.
snälla kan vi bli SAMS nån gång??

Dagens Kändis!!!!!!!!!!!

är: ashley tisdale!
här är den riktiga bilden hehe :333
)
ewjuoiefuvisst är hon snygg när hon är flintis?? nej skojja ! hehe :ppp :333 bye

Har laddat ner lite smileysar

Soffan lärde mig :33 hon laddda ner dem först sen så tipsade hon mig hur jag kunde  ladda ner den!
dem är jätte  sweeet! :333 man laddar ner dom på msn.se bey *-* bye* hehe^^

shoppat lite!

igår shoppade jag också lite! och idag köpte jag knall-blååååååaa tigts(vet ej hur det stavas..) sååå najs! :p och ett par tråkiga grrååååa.. Och igår köpte jag en stor randig tröjjja! <3
nu kommer en bild på min randiga tröja och mina blåa tigts:
hehe min syrras knän är lite i bilden men aja bye...
blåa tigts: H&M
gråa tigts: H&M
randigga trööööjan <3: ÅHLENS^^
dbnjwd

Nu ska jag spela sims så bye!

bye bye :3333333333333333 längtar till min födelsedag! :)) :333

Dagens Kändis!!!!!!!!!!!

är: Selena gomez!
här kommer en bild på henne :33
efjiofj

sitter och chattar med soffan!

hej hej igen :33 var bara sugen på att skriva ett inlägg hehe.. Men frågan är ju vad jag ska skriva om? ehhh jag kan skriva om vad jag ska göra idag,idag så ska  jag kanske gå till botaniska trädgården och äta picknik oj! nu så  logga soffan ut men det gör inget..Men iaf vi ska ju kanske göra det och så har vi bestämt att vi SKA se på karnevaltåget det kommer bli roligt :33 och vad ska jag skriva nu? jo att JAG SKA FYLLA ÅR OM EN MÅNNNNNAD! jippi! <3333 längtar tills sommarlovet gör ni det? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGG GÖR DET! mina kompisar gör också det  :333333  aaaaa jag väntar och väntar på sommarlovet! men jag vet inte vad jag vill önska mig? fast det behöver jag inte behöva tänka på nu hehe... men bye! puss iben**

GODMORRRGON!

hallo! <3 nu har jag precis vaknat <3 *-* (L) :333 jag är faktist lite hungrig så jag ska äta frukost,men först skriver jag ett snabbt inlägg :3333 förlååååt att jag inte alls skriver ofta men det är för ja ni vet.. Men iaf igår iaf då så såg vi inte karnevaltåget fast idag ska vi göra det! vi tittade istället på zeldas teater(TUSEN GÅNGER STARKARE) den var ganska bra faktist!<3 :33  igår senare på kvällen så var en barnvakt här för min mamma skulle typ gå på en fest så hon kom hem två på natten! zelda var inte heller hemma så  jag var ensam med barnvakten fast hon heter felicia och jag känner henne faktist väldigt väl så det var ju inte så farligt! men nu ska jag käka så byeee *-* :333 C:

har precis ätit piiiiigelin!

Ärligt talat jag ääääälllskar pigggelin vi har ett helt paket med piggelin hemma! sorry att jag inte har uppdaterat så mycket,men det är för asså jag vet inte! jag pallar liksom inte.Föresten idag är det ju kannniiival! jippi! och jag bor ju i lund hoss mamma och i lund har man ju bara kanival var fjärde år! hihi :) vad ska ni göra på kanivalen? jag väntar bara på att mamma ska komma hem för zelda jag och mamma ska gå ut och titta på kanivalen:3 det kommer bli roliiigt! fast det kostar att komma in på kanivalen? jag vet visst låter det konstigt? det är ju en stad,och då ska det väl inte kosta om man vill gå till kanske en gräsmatta på KANIVALEN? visst låter det konstigt..Om typ en timme ska jag klä om till kanivalen för mina kläder är skit smutsig :3 vet ej varför..Jag menar värkligen förlåt för att jag inte har uppdaterat men jag tror inte att jagh kommer göra det så ,mycket i framtiden heller.. Jag vill bara säga att jag gillar min blogg men jag är nastan aldrig inne på min blogg så jag kanske ska ta bort bloggen fast jag vet inte för det kommer upp så här: skriv in lösenordet`,första gången jag tog bort en blogg så gick det men jag har testat en gång till och då gick det inte..Jag tror iaf att det kommer bli ganska roligt på kanivalen! :3333 fastn hoppas att det inte kostar för mycket  nu så sa ptrecis min syrra att vi skulle gå ner att möta mamma,asså hon pratar i telefonen ska tjuvlyssna! haha!

har precis kommit hem från landet!

hej hej :p ! nu har jag precis kommit hem frånmitt sommarställe :) vi åkte väldigt tidigt för pappa skulle jobba i trädgården med grannarna! men iaf nu ska jag sticka till min bästis ebba <3 bye!

är på landet :)

hej hej! <3 jag har precis vaknat och äter på flingor! idag är jag på **** glatt humör! vad gorde ni igår då?? asså det var ju onsdag då! jag tänker bara på att det ar lördag! haha! men det är ju 4 dagar lediga nu! i morse så trodde vi att klockan var 10,men klockan var 8 på morgonen! och förresten i natt så snarka jag skit mycket! för att störa zeeeeeelda! haha! fast jag var ju inte vaken om ni tror det... Men på morgonen iaf var det jätte mysit <3 för alla låg så tett och då blev det skittt varmt! fast det var också skönt at få varme i sånt här kallt hus :) för vi är ju inte här så ofta,vi bor ju i lund! och förresten min pappa har hittat en skitsnygg lägenhet i malmö,och vi har köpt den nu! far asså mina föräldrar är skilda D:  bye bye XD


Gud vad jobbigt! och onödigt..

Nu har jag letat somm en dåre efter sims spelet! jag leta hela tiden i mitt rum i en timme men sen så hiytta min syrra den i soffan !? bye!

jag är sjuk :(

just nu ligger jag i soffan och är på datan,inte kullllll!

är hemma hoss soffan!

Just nu så sitter jag och skriver på hennes data :33  jag fick följa med henne hem när hon blev hämtad klockan 12 jag ska vara här enda tills 7 på kvällen! :))) :333  jippi! men aja nu ska jag iaf kanske gå på promenad! :333 bye :3 opps! för många smiley!

Bion var jätte bra!

heeeeeeej! just nu är jag och soffan på datan och snackar :33 och äter lite godissss :3 igår så gick soffan hem till mig efter filmen hon sovde över :))) :333 okej för mycket smiley! förresten vi såg the last SOOOONG! bye!

jag och soffan ska gå på bIIOOO!!!!!!!!!!!! :3

c: JIPPIIIIIIIIIIIII gissa vilken film vi ska se?? vi ska se the lost song!!!!!!! zofia  kommer om en timme jag  hör av mig när hon kommer men bye c:
ps:filmen börjar klockan 7 tror jag..

Godmorgon :)

det gick inte så bra med avatar filmen igår jag gick och la mig och såg på hsm3 istället ! men nu ska jag gå och äta frukost så bye!

Jag ska titta på avatar!

Det sägs att den är jätte bra men iaf hejdå! jag ska titta på den nu! fast de andra håller på att fixa playstation! man kan ju titta på playstation! men men om det inte går får vi väl titta på datorn istället då hejdå! <3 :)

soffan har åkt hemm nu D:

nu har jag inget att göra D: vad tycker ni att jag ska göra?? vänta lite jag ska se om hon har loggat in på msn först.. Japp hon är inne!   fast hon svarar ej :( men iaf bye :)

hej! har soffan här!

asså zofia,hennes blogg heter rosakosan.blogg.se  har ni haft en bra dag?? just nu sitter soffan(hon kallas soffan :p) och

jag i soffan och har varsin data :p jag har fått låna min mammas data istället! och hon har min! hennes blogg är faktist ganska bra! hon har iaf skit snygg blogg design! och om ni undrar så är hon ett år äldre än mig =) gillar henne <3 vi har iaf haft det ätte roligt idag!,vi har spelat lite sims och sånt och sen har vi lekt jobb HAHA blev helt misslyckat! haha! iaf bye! :)

hejdå!

nu ska jag åka till mina killkompisar ses kanske ikväll! eller imorgon!

Haha :)

som om min syrra skulle skrämma mig! för det är så här att jag har skrämt henne flera gånger! obs! nu hör jag henne hon är på väg hit! haha! hon har blevit skit skrämmd en gång! jag kröp under hennes skrivbord till och med och hon satt också på skrivbordet! just nu skrämmde hon mig! nu blev jag faktist rädd! jag var inte berädd på att hon skulle komma! haha! vet ni? att jag har blevit mycket friskare nu och  vi har bestämt att vi ska åka till kornelis och love! jippi! asså mina killkompisar! förresten jag har precis möblererat om i mitt rum! jag blev skitnöjd! jag bytte plats på skrivbordet och nån slags hylla!jag ble iaf skit skit skit nöjd! ahhh nu skrämmde hon mig igen! den här gången blev jag endå räddare! men iaf jag är iaf skitnöjd! som jag typ har sagt 100 gånger haha xD har ni haft en bra dag förresten??

Vad jag gillar mest?

när jag gör det här tecknet (*) betyder det att det är det jag väljer ok? och det här tecknet betyder att man gillar det dubbelt så mycket ok???
malmö()  stockholm(*)
godis(*) glass()
kanin()  tiger(*)
katt(*)  hamster()
hsm(**)  harry potter()
hund(**) häst()
hamburgare() pizza(*)
apelskolan(**) vårfruskolan()
och om ni undrar så är apelskolan min skola hej då! <3

äntligen fick jag min cheesburgare!

ååå vad min mamma är snäll hon köpte en cheesburgare till mig! muuuums nu sitter jag och smaskar på den! tack mamma <3 :3

Visste ni att jag fyller år om en månad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är skit pirrig! vet ej vad jag vill önska mig!!!!!!!!!!!!!!! ahhh! men bye!

Dagens Kändis!!!!!!!!!!

är: erik segerstedt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

ougiygyug

Godmorgon... :/

Är sjuk igen! ahh jag hatar att vara sjuk! och juste ni vet rödakosan(som jag då länkade till här om dagen..) hennes blogg heter rosakosan istället haha.just nu ligger jag i sängen och gör ingenting :( utan att spela på datan såklart! ikväll ska jag kanske också träffa mina killkompisar och käka middag där(asså hela familjen! :D för vi känner dem väldigt väl! fast det kanske inte går för om jag fortfarande känner mig dålig :() det enda jag längtar till nu är cheesburgare,för jag ska kanske få det (L) jag älskar cheesburgare! fast jag äter det inte så ofta D: men det kan ju  endå vara bra för det är väl inte bra för kroppen att man äter sånt där mycket skit om dagarna?? eller?
förresten ni vet frågestunden,gick inte så bra så det får bli nån annan dag! bye

ska gå in på fb!

bye!

Längtar efter dig sally!

asså min storasyster! ilove u!

Dagens Kändis!!!!!!!!!!!

Är: katy perry!
Här kommer hon!
efwh

Förresten glad valborg!

har ni haft det bra? på valborg asså! själv så var jag på mitt sommarställe! med hela familjen :) just nu ligger jag i sängen och är sjuk... D: jag vet ej vad jag ska göra! asså utan att spel på datan :) fast datan är ju också roligt!och vad ska jag skriva om nu då? jo hur min tråkiga dag har varit.Det börja med att jag gick till skolan och hade gympa och sånt.Sen så åt vi lunch på skolan efter det så åkte jag hem för jag mådde illa, och hade feber :( och sen kommer vi tills nu.
förresten här kommer mina kompisars bloggar som är värda att läsa! eller mina äldre kompisar <3
min systers blogg: liitenprick.blogg.se
min systers kompis linnea: neasaravictoria.blogg.se
och soffan: rödakosan.blogg.se (asså jag stava inte fel om ni tror det.. hennes blogg heter bara kosan istället för kossan*
och till sist mathilda: greeneyye.blogg.se ! :) bye!
har ni haft en bra valborg?

SORRRRRY!

Jag är sjuk! ahhh! jag vet att jag inte har uppdaterat på flera veckor nu! men jag pallar inte! jag vet inte varför men det är bara så! bye :)och förresten jag är sjuk,och är hemma! som jag just sa...

RSS 2.0